Tivolisaga

En musikal av Johan Pettersson och J.C. Schütz.
Premiär: 24 Augusti 2013 på Arbisteatern i Norrköping.

Staty och sånginspelning

Publicerad 2013-06-27 20:12:00 i Kreativt team, Musik, Planering, Rekvisita,

Bakom scenen har Aref och Eyad börjat med rekvisitan. F.t. bygger de en staty i naturlig storlek! På den här bilden ser man bara "skelettet" (här fortfarande utan armar) som senare såklart kommer täckas med muskler och kläder för att se ut som en människa. Perukstocken (huvudet) är bara för att se helheten.
 
 
På ett oplanerat möte under veckan kläcktes idén att göra en kort trailer med lite av musikalmusiken i bakgrunden. Jag arrangerade en av låtarna efter originalinspelningen med Punch and Judy Show, och igår morse bad vi några i produktionsteamet (Evelyn, Felicia, Jennifer och Matilda) att sjunga med på inspelningen. Johan och jag fick hålla oss lite i bakgrunden för att inte överrösta dem!
 
Äntligen börjar man kunna känna potentialen i materialet, och jag är extra glad att sångtexten fungerade. Det vet man aldrig förrän man hör den sjungas... En text kan se bra ut på papperet, men funkar det inte ihop med melodin och musiken så kvittar det. Textskrivande är ett ordpussel. Vi kan troligen lägga upp något resultat här nästa vecka.

På måndag är det dessutom kollationering.
 
J.C.
 
Östergötland i regndis.
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Produktionsblogg för TIVOLISAGA - en pop/rock-musikal av Johan Pettersson och Johan Christher Schütz, inspirerad av Romeo och Julia. » Gilla oss på facebook


 

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela