Tivolisaga

En musikal av Johan Pettersson och J.C. Schütz.
Premiär: 24 Augusti 2013 på Arbisteatern i Norrköping.

Tvillingarna

Publicerad 2013-08-06 14:11:14 i Allmänt,

 Tivolits tvillingar Johanna och Paulina är två roller som blivit lite större efter manusbearbetningen. För 13år sedan hette de John och Paul och hade inga repliker alls. De uppträdde endast med låten Arabian Horse. Låten heter nu Tvillingpiruett. Här presenterar vi Clara Karlin och Anna Carlsson.
 
Johanna - Clara Karlin
Har i år tagit studenten från Film och Musikgymnasiet där hon läste linjen Scen och Musikal. Har medverkat i musikaler, konserter och teateruppsättningar i skolan. Sommaren 2013 var hon med i dansverket Stella och arbetade med koreografen Joëlle Bouvier. Drömmer om att fortsätta med dans och musikal, att få utbilda mig och arbeta på scen!
 
Paulina - Anna Carlsson
Ska till hösten börja sitt sista år på film och musikgymnasiet. Har genom skolan varit med i olika uppsättningar i form av konserter, pjäser och musikal. Fick hösten 2012 utmärkelsen för "en god musikalisk förebild" på star for lifes körkonsert i Norrköping. Planerar att i framtiden fortsätta på samma spår och förhoppningsvis söka balettakademin i Stockholm. Drömmer om operan och Broadway. Inspirationer är de människor som finns omkring henne och hennes fantastiska lärare på skolan/danskurserna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Produktionsblogg för TIVOLISAGA - en pop/rock-musikal av Johan Pettersson och Johan Christher Schütz, inspirerad av Romeo och Julia. » Gilla oss på facebook


 

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela